Вистрелив, але нікого не вбив: у Рівному затримали чоловіка з пістолетом

Вистрелив, але нікого не вбив: у Рівному затримали чоловіка з пістолетом

В один із магазинів у мікрорайоні "На Щасливому" у Рівному зайшов молодий чоловік. Хотів познайомитись із продавчинею, а щоб вразити її, дістав пістолет. Несподівано пролунав постріл. Коли чоловік покинув магазин, продавчиня зателефонувала до власника, а той у поліцію.

Його затримали на майдані Незалежності.

Поліція встановила, що 23-річний чоловік приїхав з Рівненського району у гості до знайомого. У місцевому магазині він захотів познайомитись із продавчинею.

- Під час спілкування він показав дівчині, що має пістолет та натиснув курок, в результаті чого було чути звук, схожий на постріл, однак пострілу ніякого не відбулось. Під час інциденту ніхто не травмувався, майно не пошкоджене, а магазин працював у звичному режимі, — сказала пресофіцерка поліції Рівненщини Катерина Загурська.

У патрульній поліції області зазначали, що під час затримання свої дії чоловік пояснив бажанням пожартувати.

У підсумку поліцейські склали на нього адмінпротокол за статтею 173 Кодексу України про адмінправопорушення, це дрібне хуліганство. Покарання визначатиме суд, це можуть бути штраф, громадські або виправні роботи, або ж адмінарешт на 15 діб.

У стані алкогольного сп'яніння він не був. Пневматичний пістолет вилучили, протокол передали до суду для розгляду та прийняття рішення щодо конфіскації вилученого майна.

Читайте також