Відзавтра Рівненщина у червоній зоні. Що забороняється?

Відзавтра Рівненщина у червоній зоні. Що забороняється?

Відзавтра на території Рівненської міської територіальної громади діятимуть обмеження «червоної зони». Таким чином забороняється:

Приймати відвідувачів у закладах харчування

Припиняється діяльність закладів готельної сфери

Відвідування родиною та сторонніми особами установ і закладів соціального захисту

Забороняється робота спортзалів та фітнес-центрів

Проведення всіх масових заходів

Обмежується доступ відвідувачів до приміщень ЦНАПів, Управлінь праці та соціального захисту населення, Управлінь пенсійного фонду, за винятком виключних випадків
Як
Усі ці обмеження не діють за умови наявності у відвідувачів та робітників закладів негативного ПЛР-тесту (термін дії 72 години) або зеленого COVID-сертифікату (дві дози вакцинації).

Громадський транспорт продовжує роботу в звичному режимі за умови дотримання перевезення кількості пасажирів не більш, як передбачено в реєстраційних документах транспортного засобу.

Заклади освіти:

Канікули для школярів тривають з 23 до 31 жовтня. Щодо наступного тижня буде прийнято додаткове рішення.
Дитячі садочки продовжують свою роботу в звичному режимі за умови наявності сертифікатів вакцинації у персоналу закладу.
Працюють інші навчальні заклади, всі працівники яких отримали сертифікат про повний курс вакцинації від COVID-19.

Червона зона на території Рівненської міської територіальної громади діятиме як мінімум три тижні. У випадку покращення показників (підвищення темпів вакцинації, зниження рівня захворювання, зниження рівня госпіталізації) обмеження червоної зони можуть бути скасовані.

Читайте також