Усі ЦНАПи Рівненщини підключилися до сервісу «Шеринг». Що це означає?

Усі ЦНАПи Рівненщини підключилися до сервісу «Шеринг». Що це означає?

Відтепер, щоб отримати державні послуги, жителі Рівненщини можуть використовувати електронні документи. Натомість сканувати чи робити ксерокопії, наприклад, ідентифікаційного коду чи паспорта в формі ID-картки вже не доведеться.

Річ у тім, що відсьогодні всі ЦНАПи області підключилися до сервісу «Шеринг». За своєю суттю, це новітній спосіб надання копій цифрових документів з допомогою застосунку «Дія». Він доволі зручний і ефективний. Адже таким чином скорочується час на обробку і перевірку документів.

«Вже сьогодні жителям Рівненщини, які звертаються у ЦНАПи, не доведеться носити з собою певні документи. Достатньо мати застосунок «Дія». Це зручно і безпечно, - пояснила заступниця голови Рівненської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Іванна Смачило. - Зараз процес цифровізації відбувається у багатьох галузях.

І важливу роль тут відіграє перехід у режим «без паперів». Адже це спрощує і прискорює багато моментів. Наприклад, отримання адміністративних послуг

Читайте також