"Верес" запускає оновлену програму членства в клубі!

На своїй сторінці у ФБ народний клуб анонсував нову програму лояльності

Не даремно кажуть, що все нове - це добре забуте старе! НК ‘Верес’ мав вимушену паузу у роботі програми лояльності ‘Я люблю Верес’. Перереєстрація клубу в Публічне акціонерне товариство, оновлення менеджменту клубу, нові стратегічні бачення розвитку, тощо… Єдине залишилося незмінним - бажання бачити колаборацію клуб/вболівальник/бізнес у форматі ‘WIN-WIN’.

 Відтак, найближчим часом ми не лише анонсуємо full restart програми лояльності, розширення партнерської мережі закладів та послуг, але й презентуємо рівнянам ТРИ варіанти карток членів клубу.
Чому це важливо для бізнесу? У період нестабільної економічної ситуації ми можемо стати красивим об’єднавчим майданчиком. Промоція місцевого малого і середнього бізнесу ніколи не буває зайвою. То ж, від нас -- велика мапа закладів і послуг Рівненщини, інформаційна підтримка на наших інформаційних ресурсах та тисячі вдячних клієнтів!
Чому це важливо для рівнян? Картка члена Народного клубу займає особливе місце не лише в гаманці вболівальника, але й у серці! Адже, є символом приналежності до великої червоно-чорної родини. Нові умови програми лояльності передбачають не тільки вигідну знижку на різні товари та послуги, але й абонементи на домашні матчі, участь у закритих зустрічах Veres Business Club, іменні ігрові комплекти, тощо! Ну і не забуваємо про найголовніше - ми завжди можемо зустрічатися великою червоно-чорною родиною у закладах, які є партнерами програми лояльності ‘Я люблю Верес’.
Чому це важливо для клубу? Бо разом - ми сила! І цим все сказано!
Отже, незабаром очікуйте розширену презентацію перезавантаженої історії червоно-чорних карток з усіма новими опціями і можливостями!

Читайте також