Верес продовжує безпрограшну домашню серію

Верес продовжує безпрограшну домашню серію

«Верес» обігрує «Агробізнес» і продовжує переможну домашню серію! Четверту перемогу у чотирьох домашніх матчах чемпіонату Першої ліги здобув рівненський «Верес». Завдяки дублю капітана команди, Михайла Шестакова, сьогодні рівняни обіграли волочиський «Агробізнес».

Четверту перемогу у чотирьох домашніх матчах чемпіонату Першої ліги здобув рівненський «Верес». Завдяки дублю капітана команди, Михайла Шестакова, сьогодні рівняни обіграли волочиський «Агробізнес».

Післяматчевий коментар головного тренера «Вереса» Юрія Вірта: 

- Установку на гру виконали на 100%. Грали проти дуже сильного суперника. «Агробізнес» - по грі одна з найсильніших команд ліги. Після матчу я привітав футболістів з успіхом. Нам було непросто. Є хворі футболісти, четверо – не тренувалися повноцінно. «На жилах» вийшли і проявили характер. Це найголовніше. Тому команда заслужила на слово «браво»! У другому таймі ми розуміли, що вже не варто розкриватися. Намагалися контратакувати. Не все вдавалося. Але зіграли надійно в обороні. План на гру спрацював. Використали стандартні положення. Рухаємося у вірному напрямку.

Читайте також