Ведучий Слава Дьомін на «Співають всі!» зробив заяву про весілля з Наталею Могилевською (відео)

Ведучий Слава Дьомін на «Співають всі!» зробив заяву про весілля з Наталею Могилевською (відео)

Відомий українська радіоведучий Слава Дьомін на шоу «Співають всі!» заговорив про весілля з головною суддею проекту, співачкою Наталею Могилевською.

Як пише Рівне Експрес, на YouTube-каналі проекту з'явилося нове відео з бекстейджа, на якому одному з суддів шоу, Дьоміна, задали каверзне питання. Так, ведучому нагадали, що на шоу він з'явився поруч з Могилевської, яка була в фаті. У Слави, який, як відомо, дружить з Тіною Кароль, поцікавилися, що це означало.

«Яке було питання? Не дарма чи Наталя Могилевська одягала фату? Ви натякаєте на те, що у нас може бути весілля з Наталею Могилевською? Між іншим, я не проти зустрічатися з такою класною, такою гарною, найсексуальнішою співачкою і жінкою », - зізнався Дьомін.

Він продовжив, відзначивши, що Могилевська заслуговує найкрасивішого чоловіка.

«Поруч з Наталею Могилевською повинен сидіти найкрасивіший чоловік цього шоу. Його не було, тому посадили мене ... Я не проти, в принципі », - пояснив Дьомін.

Він також поцікавився у провідного Вані Рассела, чи бачить він їх з Могилевською в якості пари, а, отримавши ствердну відповідь, запропонував йому провести їх весілля. Слава також домовився з Сергієм Танчінцом, щоб той заспівав на весіллі.

«Бачите, все легко, просто», - додав Дьомін.

Читайте також