Вартість будівництва спорткомплексу на Макарова перевищить пів мільярда

Вартість будівництва спорткомплексу на Макарова перевищить пів мільярда

Попередньо вартість першої черги будівництва спорткомплексу на вулиці Макарова у Рівному складала 310 мільйонів гривень.

Більше двохсот мільйонів гривень вже використали. Однак, ймовірно, вартість головної спортивної арени Рівненщини зросте. Про це повідомила заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська у коментарі ТРК "Ритм".
?
За словами чиновниці, з часу виготовлення проектно-кошторисної документації вже пройшло три роки. За цей період підвищилася мінімальна заробітна плата та вартість будівельних матеріалів.
?
- По попередніх розрахунках, так як працюють спеціалісти, то з 310 мільйонів буде складати вартість порядка 500-520 мільйонів гривень, - зазначила Людмила Шатковська.
?
Передбачається, що універсальний спорткомплекс на Макарова зможе приймати національні та міжнародні матчі з ігрових видів спорту. Трибуни спортивної арени зможуть одночасно розмістити 3 тисячі уболівальників. Ще 600 місць будуть висувними.
?
Гроші на будівництво арени надходять з різних джерел фінансування. Основну частину складають державні кошти - з ДФРР та Міністерства молоді та спорту.
?
Здати об'єкт в експлуатацію планують до кінця наступного року.

Читайте також