В Україні очікуються короткочасні дощі та грози

В Україні очікуються короткочасні дощі та грози

Прогноз погоди в Україні 23 червня порадує мешканців західних областей країни, де на зміну дощу прийде сонячна погода, повідомляє Укргідрометцентр. 

Як написала синоптик Наталія Діденко, над Україною крутиться циклон. "Цей циклон - дружній до нас, тому що несе з собою дощі, які українці просять для своїх городів та квітів, віє вітром, особливо на узбережжях, щоб стримати нечисть подалі від нашого берега", - написала вона і додала, що 23 червня погода також принесе зручну температуру повітря.

На заході України, а також на Житомирщині сьогодні очікується сонячна погода. Температура вдень - +21-23, на Закарпатті – до 26 тепла. Вітер північний, 7-12 м/с.

На півдні синоптики можливі дощі із грозами. Вдень повітря прогріється до +21-23 градусів, в Одесі до 25 тепла. Вітер північний, 7-12 м/с.

У центральних та північних областях буде дощово та прохолодно. Вночі очікується 11-13 градусів, вдень – до 23 тепла. Вітер північний, 7-12 м/с.

На сході України вдень синоптики прогнозують дощі із грозами. У Харківській, Донецькій та Луганській областях повітря прогріється до +21-23, подекуди до 25 тепла. Вітер північний, 5-10 м/с.

У Києві та області очікується дощова погода, температура вдень – +20-24. Вітер північний, 5-10 м/с.

Читайте також