В Італії вбивцю 27-річної жінки звільнили з в`язниці через ожиріння

В Італії вбивцю 27-річної жінки звільнили з в`язниці через ожиріння

В Італії убивці 27-річної жінки суд призначив 30 років тюрми, однак у в’язниці він провів усього декілька років.

Пара, яка була разом близько десяти років ( на фото), відпочивала на Сардинії в червні 2017 року, коли Дімітрі Фрікано завдав своїй 27-річній дівчині Еріці Преті 57 ножових поранень після того, як вона звинуватила у розсипанні крихт на їхньому ліжку, повідомляє The Telegraph.

Фрікано, який родом з містечка Б'єлла на півночі Італії, спочатку заперечував вбивство та стверджував, що Преті вбили злодії під час жорстокого пограбування. Після місяця брехні він з'явився до поліцейського відділку і зізнався у скоєному.

У 2019 році суд визнав його винним у вбивстві і засудив до 30 років позбавлення волі. З моменту ув'язнення вага 34-річного Фрікано зросла з 120 кілограмів до 200. На додачу до збільшення ваги, Фрікано викурював у в'язниці близько 100 сигарет на день.

Суд вирішив, що стан його здоров'я "більше не сумісний з тюремним режимом – залишаючись у в'язниці, він може наразитися на небезпеку для свого життя, пов'язану з серцево-судинними ризиками". Згідно з постановою суду, Фрікано має відбувати решту покарання під домашнім арештом у будинку своїх батьків, бо в'язниця не в змозі забезпечити йому спеціальну дієту, якої він потребує.

Батьки вбитої назвали це рішення обурливим.

"Дозволити йому перебувати під домашнім арештом – це ганебно. Я знав, що він не відсидить повний 30-річний термін, але декілька років – це занадто мало", – каже Фабріціо Преті, батько убитої.

За його словами, звістка про те, що Фрікано звільнили з в'язниці, була "як удар в серце".

Дімітрі Фрікано у інтерв’ю італійському телеканалу сказав, що особисто і під час суду попросив пробачення у батьків вбитої ним дівчини. Він додав, що дуже шкодує про скоєне і "віддав би цілий статок, аби помер він, а не його дівчина".

Читайте також