В Англії сажотруси знайшли у димоході лист до Санти, який написали 60 років тому. Його власника розшукали через соцмережі

В Англії сажотруси знайшли у димоході лист до Санти, який написали 60 років тому. Його власника розшукали через соцмережі

В Англії у містечку Ворксоп сажотруси знайшли в димоході лист до Санта-Клауса, який написали 60 років тому. Вони звернулися в соціальні мережі, щоб знайти автора листа — і їм це вдалось.

Про це повідомляє BBC.

Як виявилось, автор — 65-річний Роберт Вільям Кремптон. Чоловік розповів, що разом із батьком написав листа у 1961 році, коли йому було п?ять років. Тоді він сподівався отримати ковбойський костюм, рушниці та капелюх. Санта ж приніс йому пістолет, який був схожий на ковбойський шестизарядний пістолет, кобуру і значок шерифа.

Sweeps Chimney Services

Тепер чоловік на пенсії та живе у графстві Суррей. Він сподівається, що вдасться «возз?єднатися» з листом, аби залишити донькам на пам?ять. Лист зараз у нинішніх власників будинку, які сказали, що їхня сім?я живе в ньому десятиліттями і не знає попередніх мешканців.

Офіцер-менеджер компанії сажотрусів Sweeps Chimney Services Шеріл Торн сказала, що, коли відкривала бізнес, завжди хотіла знайти у димоході різдвяного листа. Коли вони його опублікували у соцмережах, аби знайти автора, отримали «неймовірну кількість телефонних дзвінків та листів».

Читайте також