Українець, який витратив 800 000 грн на стриптизерш у Польщі, просить повернути йому гроші

Українець, який витратив 800 000 грн на стриптизерш у Польщі, просить повернути йому гроші

Український заробітчанин в Польщі відпочив на 800 тисяч гривень в стриптиз-барі , і сказав, що не пам`ятає нічого. Чоловік просить повернути йому гроші.

Чоловік, котрий працює в Польщі, витратив усі гроші через “вдалий” похід до стриптиз-бару. Він відпочив на 120 тисяч злотів (800 тисяч гривень), він впевнений, що йому щось “підписали”. 

Чоловік написав заяву до прокуратури, але йому відмовили в допомозі. 

Заробітчанин відпочивав зі своїми друзями в компанії, та раптом потрапили на клуб go-go, звідти до них вийшли привабливі дівчата. Вони запропонували чоловікам зайти до клубу, та сказали, що перший коктейль є безкоштовним.

Але за коктейль чоловік заплатив, а після його запросили до VIP-зали. Після цього чоловік не пам`ятає вже нічого. Постраждалий вважає, що йому щось “підсипали”.

Підозрюю, що мені щось підсипали у напій і я перестав розуміти, що роблю. Мені підносили термінал, щоб я вводив PIN. Які там були суми – я не розумів. Майже всі гроші, що були у мене на рахунку, зникли. Залишилося лише 400 злотих, – розповів постраждалий.

Він звернувся до стриптиз-бару зі скаргою, там його претензії приймати відмовилися. Адміністрація клубу надала запис з відеокамер, на якому видно, що чоловіка ніхто не примушував витрачати гроші.

Чоловік шукав допомоги у польській прокуратурі, проте й там йому відмовили. Після цього він подав до суду апеляцію, яку теж відхилили.

Джерело

Читайте також