Ударив по голові знайомого та відібрав 20 тисяч гривень: у Здолбунові затримали крадія

Ударив по голові знайомого та відібрав 20 тисяч гривень: у Здолбунові затримали крадія

Про скоєний злочин вчора, 29 листопада, близько 14 години повідомив потерпілий, 39-річний здолбунівчанин.

З'ясувалося, що зранку того дня компанія чоловіків випивали у домі знайомої. Близько 14 години 39-річний здолбунівчанин уже повертався додому, а неподалік магазину на вулиці 2-го лютого він відчув удар ззаду по голові, а потому — ривок сумки із рук. У ній знаходилися особисті документи та понад 20 тисяч гривень, які він мав передати своєму роботодавцю. Грабіжник з місця події зник, але потерпілий встиг його впізнати. Ним виявився знайомий, з яким нещодавно «відпочивав».

Чоловік одразу викликав поліцію та детально описав зловмисника.

У результаті проведених першочергових слідчих дій поліцейські виявили та затримали його на автовокзалі Здолбунова. Ним виявився 26-річний місцевий житель.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже повідомили про підозру. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу. 

Відомо, що 26-річний чоловік неодноразово потрапляв в поле зору поліцейських за злочини проти власності, а нещодавно у нього закінчився іспитовий строк. За скоєне йому може загрожувати до шести років позбавлення волі.

Причетність до злочину заперечує, а відтак, де знаходяться кошти — не зізнається.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області

Читайте також