У школах Рівненщини – понад 2 тисячі нових учнів

У школах Рівненщини – понад 2 тисячі нових учнів

В області всі 552 школи відновили навчання за дистанційною формою.

Про це повідомили у Рівненській обласній військовій адміністрації.

«На Рівненщині зараз є чимало сімей переселенців з різних міст України. Для їхніх дітей створили можливість дистанційного навчання. Наразі до освітнього процесу в області доєдналася 2161 дитина з інших населених пунктів країни. Проте, за оперативною інформацією, на нашій території зареєстровано 2978 внутрішньо переміщених дітей», – повідомив перший заступник начальника Рівненської обласної військової адміністрації Сергій Подолін.

Він нагадав, що дитина може долучитися до освітнього процесу в школі міста чи села, де вона зараз перебуває. Для цього батьки чи опікуни можуть звернутися або в найближчу школу

За інформацією департаменту освіти і науки Рівненської ОВА, за межі області вибули понад 24 тисячі школярів Рівненщини. З них за кордон виїхали майже 20 тисяч, а до інших областей країни – 4 тисячі. За останню добу вибув 931 учень.

Із числа педагогів, які працюють в області, виїхали 926 вчителів. Із них 293 вчителі працюють дистанційно з-за кордону. За добу кількість учителів, які виїхали, збільшилася на 25 осіб.

Читайте також