У Рівному розкрили вбивство трирічної давнини

У Рівному розкрили вбивство трирічної давнини

В ході досудового розслідування встановлено, що 25 квітня 2018 року, чоловік, перебуваючи в квартирі одного з будинків по вулиці Степана Бандери у Рівному, за допомогою автомата Калашникова, умисно вистрілив у голову жителю обласного центру, в результаті чого потерпілий помер на місці події. А за кілька днів із заявою про зникнення чоловіка до поліції звернулась співмешканка загиблого.

Про це повідомляє Поліція Рівненської області.

Третього червня цього року поліцейські, за сприяння працівників ГУ ДСНС області, виявили та дістали із дна закинутого колодязя у полі на території Рівненського району скелетовані рештки особи чоловічої статті із отвором на склепінні черепа, характерним для вогнепального поранення. Тіло направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи. Також слідчі вилучили із місця події магазин від автомата Калашникова, в якому знаходилися 25 патронів.

На даний час слідчим відділом Рівненського районного управління поліції ГУНП в Рівненській області проводять слідчі (розшукові) дії, встановлюються обставини даного кримінально правопорушення та особи, які можуть бути причетними до його вчинення. Оперативний супровід у кримінальному провадженні здійснюють працівники УСР в Рівненській області ДСР НП України.

За процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури 46-річному жителю Рівненського району повідомлено про підозру в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України).

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років

Читайте також