У Рівному міська рада заборонила політичні і релігійні питання

У Рівному міська рада заборонила політичні і релігійні питання

На сесії Рівненської міської ради встановили мораторій на питання, які розколюють суспільство, аби зосередитись на господарських, нагальних питань громади. 

Про це повідомив голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль.

З метою недопущення розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі та посягань на права і свободи людини, забезпечення громадської безпеки і порядку, Рівненська міська рада вирішила:

 На період до припинення чи скасування воєнного стану встановити заборону (мораторій) на включення до порядку денного пленарних засідань Рівненська міська рада та розгляд питань, проектів рішень, заяв тощо, які роз’єднують суспільство, сіють між громадянами України протистояння, напруження та розбрат, – сказав Віталій Коваль.

 Мораторій запроваджується, як свідома відповідь на пряму загрозу існуванню української держави, спричинену агресією ворога, який відкрито прагне розколоти українське суспільство та знищити Україну.. . 

 

Рішення підтримали 24 депутати. 

Автори проєкту: депутат міської ради Віталій Коваль, секретар міської ради Віктор Шакирзян та міський голова Рівного Олександр Третяк.

Читайте також