У лідера гурту «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука народився син

У лідера гурту «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука народився син

У прес-службі музиканта ексклюзивно для OBOZREVATEL повідомили, що хлопчика назвали Іваном - на честь батька музиканта. Щасливі батьки поки вирішили не розголошувати подробиці (щоб дивитися фото, проскролльте до кінця сторінки). "Єдине відзначимо, що інформація про 19 серпня, як дати народження, не відповідає дійсності", - пояснили докладніше в прес-службі.

Про коханої відомого виконавця на даний момент не так багато інформації. Повідомляється, що молода мама працює в кінопродюсерской компанії Radioactive. Ця компанія знімає рекламу для міжнародних брендів, а також кліпи і серіали.

Раніше Вакарчука запідозрили в романі з іншою жінкою . Так, можливої обраницею стала 23-річна виконавиця Віталіна Мусієнко. Дівчина брала участь у вокальному шоу "Голос країни", де була в команді знаменитості. Вона їздила з музикантом в його гастрольний тур з новим проектом "Оранжерея". На сцені артисти ніжно трималися за руки і обнімалися.

 

Нагадаємо, Вакарчук нещодавно розлучився з Лялею Фонарьова . Пара прожила разом більше 20 років.

"Океан Ельзи" - українська рок-група, створена 12 жовтня 1994 року у Львові. Лідером і вокалістом групи є Святослав Вакарчук. В їх репертуарі є композиції, що стали класикою національної поп-музики: "Холодно", "Відпусти", "Без бою", "Друг", "Обійми", "Там де нас нема", "Квітка".

Джерело: Обозреватель

Читайте також