У Києві знову обікрали могилу легендарного пілота

У Києві знову обікрали могилу легендарного пілота "Джуса"

Із могили українського пілота Андрія Пільщикова з позивним "Джус" знову вкрали шеврони від побратимів. Варто зазначити, що це вже друга така неприємна подія. Про це написала дівчина "Джуса" Меланія Подоляк у соціальній мережі Х.

Меланія розповіла, що невідомі знову обікрали могилу легендарного українського пілота.

"Я не вірю, що це пишу, але: в Джуса з могили знову вкрали шеврони!" - повідомила дівчина.

Вона зазначила, що більшість шевронів залишилися у безпеці, бо після першої крадіжки вона встановила скляну вітрину, яка замикається на замок.

"На цей раз більшість залишились у безпеці, бо вони замкнені на вітрині. Але всі, які люди позалишали самостійно, зникли. Неймовірно це все, звісно", - пише Меланія.

У коментарях вона додала, що злодіїв буде знайдено та покарано.

"Пішла перемотувати запис з камери спостереження. Панове крадуни, ми зробимо вас відомими на весь інтернет, не переживайте, будуть вам і шеврони, і все інше. Моє благородство закінчилося минулого разу", - підкреслила дівчина.

Андрій "Джус" Пільщиков загинув 25 серпня під час авіакатастрофи у Житомирській області – зіткнулися два навчально-бойові літаки. Крім "Джуса" загинули ще двоє пілотів – В'ячеслав Мінка та Сергій Проказін. "Джус" – з підрозділу "Привиди Києва", який брав участь у повітряній обороні столиці.

Читайте також