У

У "Дії" запустили радіо

Новий сервіс, як повідомляє Мінцифри України, дозволять слухати радіостанції у режимі онлайн. Унікальність спільного з Національною громадською телерадіокомпанією України проекту полягає в тому, що слухати радіо можна у будь-який час та в будь-якому місці. Останні новини до вас прийдуть із "Дії" навіть у тій місцевості чи місці, де радіосигналу немає.

Щоб підключити радіосервіс, потрібно зайти в "Дію" і внизу натиснути плашку ПОСЛУГИ. У переліку робочого столу, що з'явився, слід вибрати позицію РАДІО і клікнути по цій кнопці. Далі нічого робити не потрібно – українські новини у вас у смартфоні – вмикайте та слухайте.

Редакція протестувала новий сервіс у підвалі укриття, де радіосигнал був утруднений. Однак у "Дії" йшов стійкий сигнал із чистим звучанням. Є для користувачів ще один приємний сюрприз щодо додаткової фурнітури.

Якщо звичайне радіо у смартфоні можна слухати за допомогою навушників (головних телефонів), то тут звучання йде прямо із динаміків гаджета. Це не тільки спрощує прийом аудіо, а й дозволяє проводити колективне прослуховування, що буде зручно, приміром, у притулку під час сигналу повітряної тривоги.

Це вже не перший інформаційний медіасервіс у додатку "Дія". Раніше спільно з MEGOGO Мінцифра запустила сервіс ДІЯ.TV, який надає користувачам доступ до українського телебачення.

Читайте також