У чому зустрічати Новий рік, щоб заслужити схильність водяного тигра

У чому зустрічати Новий рік, щоб заслужити схильність водяного тигра

Нумеролог радить у новорічну ніч вибирати кольори одягу за датою народження.

Нумеролог Айсулу Ахімова вважає, що в новорічну ніч слід віддати перевагу глибоким спокійним кольорам та натуральним тканинам у класичному крої. Вона рекомендує уникати химерності, великої кількості оборок, стразів, принтів і синтетики.

«Для чоловіків: темно-синій, джинсовий, чорний та коричнево-бежевий. Для жінок, крім перерахованих вище (синього, чорного), також добре підійдуть блакитний і зелені тони ближче до відтінку морської хвилі, а також: золотистий, медовий, молочний і шоколадний», – зазначила нумеролог.

Наступний 2022 рік, за її словами, йде під цифрою 6, а основний колір цієї цифри – синій . Він підійде тим, у кого недостатньо 3 (трійки) у дати народження і переважає 1 (одиниця). А також народженим 6, 15, 24 числа і тим, у кого число успіху - 6.

Сапфірові, ультрамаринові, джинсові та індиго відтінки означають: істину, постійність, умиротворення, дисципліну, глибину.

Золото та бежеві відтінки особливо підійдуть тим, у кого у дати народження немає 8 та 6. Ці кольори символізують здоров'я, оптимізм, сяйво, достаток.

Зелений та відтінки морської хвилі хороші для тих, у кого в даті народження немає 4 та одна 2. Відтінки зелені означають життя, рівновагу, розвиток, процвітання

Білий і молочні тони особливо добре підійдуть тим, хто має більше двох 2 і мало 7. Це означає чистоту, зміни, ніжність, досконалість.

Шоколадні та кавові кольори можна надіти тим, у кого кілька 5 і 7. Це означає стабільність, довіру, ґрунтовність, витривалість.

Чорний колір (а це елегантність, розкіш, таємничість та мудрість) підійде тим, у кого майже всі цифри у даті народження присутні.

Читайте також