Це вдалий час для того, аби щось змінювати на краще – гороскоп на 23 липня

Це вдалий час для того, аби щось змінювати на краще – гороскоп на 23 липня

23 липня не бійтеся брати ініціативу у свої руки. Отримаєте все, чого забажаєте. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Це день відкриттів та відвертих зізнань, тому не намагайтеся щось приховати, - говорить астрологиня. - Більше читайте. У книзі знайдете цікаві підказки. Деякі з них нагадуватимуть пророцтва. Це вдалий час для того, аби щось змінювати на краще. Тельці, Стрільці, Діви, Скорпіони та Риби притягуватимуть до себе гроші. Не соромтеся просити про підвищення. Ваша робота повинна оцінюватися гідно.

Овен (21 березня - 20 квітня)

У цей час не варто приймати важливих рішень: змінювати роботу, купувати нерухомість, змінювати сімейний стан чи місце проживання.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Цього дня краще працювати від світанку. Без вас справи навряд чи рухатимуться вперед. Якщо у вашому домі з'явиться домашня тварина, вона стане талісманом для родини. Варто заводити домашніх улюбленців.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не нав'язуйте свої поради тим, хто не потребують цього. Не підозрюйте усіх навколо у зраді і брехні. Довіряйте тим, кого любите. Голова розболиться через зміну погоди. Обмежте прийом знеболювального.

Рак (22 червня - 22 липня)

Один з найцікавіших днів у році. Придивляйтеся до свого оточення, розберіться зі своїми бажаннями. Маєте шанс стати найкращим у своїй сфері.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Добре пройдуть курси та майстер-класи. Стане в нагоді знання іноземних мов. Беріть участь у благодійних акціях. Добро повернеться вам сторицею.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Нові знайомства розчарують. Стосунки триматимуться на взаємовигоді, а не почуттях. Уникайте у своєму раціоні гострих і смажених страв. Подбайте про здорове харчування.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Намітяться шляхи виходу із фінансової скрути. Проявляйте свої здібності. Використайте можливість покращити матеріальне становище та житлові умови.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Вам хотітиметься усього та одразу. Не стримуйте своїх апетитів. Насолоджуйтеся життям. Частину заробленого віддайте на благодійність. Громадський транспорт підводитиме. Доведеться часто стояти у заторах. Виходьте з дому завчасно.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не бійтеся гребти проти течії. Це робить нас сильнішими та успішнішими. Грошей небагато, ви ж умудритеся зекономити, ні в чому собі не відмовляючи.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Стережіться заздрощів. Вчините підло з іншими – все обернеться проти вас. Матимуть успіх працьовиті і наполегливі. Перемагатиме той, хто бореться за своє.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Поруч будуть яскраві та сильні особистості. Не перетворюйте їх на своїх конкурентів. Краще ідіть пліч-о-пліч до наміченої цілі. Зараз ви маєте вплив на інших. Скористайтеся цим, аби розбагатіти.

 Риби (21 лютого - 20 березня)

Втомлюватимуть телефонні розмови і плітки. Краще відкладіть смартфон і проведіть цей час з родиною. Це вдалий час, аби почати власний бізнес. Оптимізму вам не позичати. Цей день буде щедрим на премії. Заробітки порадують.

Читайте також