Трендові ідеї новорічного манікюру 2022

Трендові ідеї новорічного манікюру 2022

До Нового року залишилися лічені дні! Якщо ви не встигли записатися на манікюр або не знаєте, який дизайн зробити на Новий рік, перегляньте нашу статтю. У нашій добірці ми пропонуємо вашій увазі ідеї новорічного манікюру, які найчастіше обирають стильні жінки.

Класика – покриття nude

Наразі жінки переважно вибирають однотонний манікюр, цей тренд на натуральність тримається вже четвертий рік у nail-індустрії. Нам здається, що він ніколи не вийде з моди, адже натуральні відтінки завжди підкреслюють доглянутість ваших рук та благородство.

Але найпопулярніші кольори цієї зими: глибокий зелений, синій електрик, срібло.

До речі, м’ятно-зелений колір – це один із кольорів, який вкрай актуальний для Нового року, оскільки уособлює відвагу, мудрість та рівність, як і рік Тигра. Синій також не поступається своєю актуальністю, оскільки уособлює стихію води, а наступний рік якраз є роком Водяного Тигра. Срібло — досить благородний метал, а Тигр — шляхетна тварина, хоча багато хто про це навіть не знає.

Гліттер

Улюблений багатьма мега-сяючий гліттер зараз також у моді. Ви можете використовувати його як елемент дизайну, так і покриття на всю нігтьову пластину. Але не варто втрачати голову від привабливої ??краси гліттеру адже, якщо ми орієнтуємося безпосередньо на 2022 рік, то занадто агресивні відтінки не вітаються.

Блискучий топ

Блискучі топові покриття теж набирають особливої ??популярності в передноворічний період. Їхня перевага в тому, що ви можете покрити ними будь-яке однотонне покриття, створивши собі на нігтях повний Jingle Bells.

Тигровий принт

Оскільки 2022 – рік тигра, багато представниць прекрасної статі вибирають тигровий принт різних відтінків. Особливо незвичайно такий варіант манікюру виглядає з матовим топом. Але вибираючи тигровий принт, пам’ятайте, що Тигр не любить пафосу та химерності, та й загалом ці якості вже давно не в тренді.

Класичний червоний

Любительки класики та елегантності віддають свою перевагу червоному. До речі, блискучий топ 

у поєднанні з цим кольором створять чудовий дизайн. Але також не забуваємо, що навіть найзатятішим любителькам експериментів варто стримати свій запал і не переборщити з яскравістю.

Френч

Ще одним класичним варіантом є френч! Ви можете зробити його абсолютно будь-якого кольору. Один із трендів 2022 року — срібний френч зі стразів або блискіток. Класичний варіант, безперечно, теж ніхто не скасовував.

Читайте також