Темпи знизилися, але будівництво нового корпусу госпіталю для ветеранів триває

Темпи знизилися, але будівництво нового корпусу госпіталю для ветеранів триває

На Рівненщині триває будівництво нового корпусу обласного госпіталю ветеранів війни. Про те, як проходять роботи, обговорювали під час онлайн-наради з питань ветеранської політики.

- Хочу подякувати усім, хто підтримав наш проєкт, для Рівненщини це особливо важливо. Адже тут консолідація зусиль різних гілок влади, бізнесу та благодійних організацій. Роботи на будівництві тривають. Через погоду темпи трішки знизилися, але процес не зупиняється, - розповів начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль.

Нагадаємо, що загальна вартість об’єкту - 1 млрд 304 млн гривень. А будівництво планують завершити вже в наступному - 2025 році.

Новий корпус обласного госпіталю ветеранів війни забезпечить лікування та реабілітацію військовиків із складними черепно-мозковими та спінальними травмами. Там розмістять приймально-діагностичне та стаціонарне відділення на 100 ліжко-місць, операційні та реабілітаційні зали. Крім цього, облаштують містке укриття, а на даху – вертолітний майданчик для оперативного транспортування пацієнтів.

Читайте також