"Таке кохання мені не підійшло". Закована пара з Харкова розірвала ланцюг і стосунки

Харків'яни Олександр Кудлай та Вікторія Пустовітова зняли ланцюг, який скріплював їх понад чотири місяці. Відтепер колишні закохані збираються розійтися і жити у різних областях.

Олександр та Вікторія роз'єдналися на тому ж місці, де їх скріпили ланцюгом на День святого Валентина, — поблизу скульптури єднання на Дніпровській набережній у Києві. Вікторія заявила, що вона хоче продовжувати "повноцінне життя".

"Хочу розвиватись та реалізовувати себе та свої ідеї. Таке кохання мені не підійшло", — сказала вона і зазначила, що була ініціаторкою завершення експерименту.

"Хтось мав поставити фінальну точку цього перформансу. Ініціаторкою була я. Пояснюю це тим, що мені незрозумілі такі почуття, таке кохання. Я не хочу це приймати. Я хочу повернутися у повноцінне життя, хочу займатися своїми справами. Хочу реалізовувати себе. Думаю, що наша пара, наш приклад, стане хорошим прикладом для всієї України й для пар за межами України, що такого не варто повторювати", — сказала Вікторія.

Дівчина уточнила, що жодного насильства та сильних сварок у їхніх стосунках не було, а їхнє рішення розійтися швидше "мало накопичувальний ефект". Водночас дискомфорт від ланцюга був постійним. Своєю чергою, Олександр запевнив, що рішення не має нічого спільного з негативом, який надходив на їхню адресу після того, як пара скувала себе ланцюгами.

"До того, як ми надягли ланцюги, ми погано знали одне одного, мало що обговорювали, не розмовляли, а зараз наша комунікація вже давно налагодилася, ми одне одного знаємо досконально, навиворіт. І здоровий глузд нам майже одночасно підказав, що у нас не буде здорових стосунків. Нам це лише нашкодить, ми один одного знаємо і ми різні, у нас різні погляди", — сказав Олександр.

Він додав, що гарно ставиться до Вікторії й завжди "вважатиме її гарною людиною". За словами Олександра, коли він пропонував Вікторії одружитися, у них вже була "низка великих непорозумінь".

"Ми дійсно тоді були налаштовані рішуче. Весілля і все таке. Але за цей тиждень зрозуміли й добре, що це зрозуміли раніше, ніж одружилися, що не підходимо один одному", — сказав чоловік.

Пара запевнила, що не змінить своє рішення. Як тільки ланцюг зняли, Олександр відійшов від Вікторії на кілька метрів. Чоловік додав, що хоче продати свою частину ланцюга за три мільйони гривень. Водночас парі таки вдалося встановити рекорд — не лише національний, а й світовий.

Читайте також