Ситуація на сході України: найманці РФ поранили бійця ЗСУ

Ситуація на сході України: найманці РФ поранили бійця ЗСУ

На Донбасі найманці РФ поранили бійця ЗСУ. Українського військового було госпіталізовано до медичного закладу. У штабі ООС повідомили:

Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїну надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан його здоров’я – середньої тяжкості, повідомили у прес-службі операції об'єднаних сил / Joint Forces Operation

Минулої доби, 20 грудня, російсько-окупаційні війська 4 рази порушили режим "тиші", 1 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. З початку доби, 21 грудня, на сході України було зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню.

Ворог обстрілював українські позиції в районі населених пунктів Водяне та Гнутове, у напрямку Невельського, Новолуганського та Широкиного. Найманці РФ запустили безпілотні літальні апарати, за допомогою яких скинули постріли ВОГ-17. Також окупанти вели вогонь із мінометів калібром 120 мм, автоматичних гранатометів та гвинтівки.

Українські воїни відкривали вогонь у відповідь та змусили противника припинити обстріл. Об'єднані сили контролюють ситуацію і продовжують виконувати завдання щодо усунення та стримування збройної агресії РФ.

Читайте також