Сина підозрюють у вбивстві матері

Сина підозрюють у вбивстві матері

42-річного мешканця смт Мізоч Здолбунівського району підозрюють в умисному вбивстві матері. Селянин свою причетність заперечує та запевняє, що мати померла сама.

Минулої неділі близько одинадцятої ранку у поліцію звернулась 56-річна жителька селища, яка повідомила, що у сусідському будинку вона знайшла мертвою 81-річну господиню.

Під час поверхневого огляду тіла судмедексперт виявив ознаки насильницької смерті — гематоми в області шиї. Тіло пенсіонерки направили на експертизу. Відповідно до лікарського свідоцтва, смерть жінки настала внаслідок механічної асфіксії.

Жінка проживала разом із 42-річним сином, який ніде не працює та зловживає алкоголем.

— Спочатку чоловік від будь-яких показів відмовлявся та запевняв, що мати померла сама. Але зібрана слідчими інформація та доказова база свідчать про протилежне, — уточнює пресофіцер ГУ Нацполіції у Рівненській області Марія Юстицька.

42-річному чоловікові повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства. Слідчі підготували кло потання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше селянин у поле зору правоохоронців не потрапляв. Йому загрожує покарання — позбавлення волі строком від 7 до 15 років, — зазначають у поліції.

Читайте також