Шість воїнів з Рівненщини загинули у бою з російськими окупантами

Шість воїнів з Рівненщини загинули у бою з російськими окупантами

До шести населених пунктів на Рівненщині надійшли скорботні звістки про загибель військових під час боїв з російськими окупантами.

Зокрема, 23 липня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Берестове, що на Донеччині, в результаті ворожого обстрілу загинув сапер інженерно-саперного відділення, солдат Віталій Мацюк. Саперу цьогоріч у травні виповнилося лише 30 років. Він жив у селі Підлипки, Радивилівської територіальної громади, що у Дубенському районі.

Сумна звістка прийшла і у село Злазне, що на Костопільщині. У боях з ворогом на Донеччині загинув старший солдат Віталій Крук. Йому виповнилося 22 роки.

23 липня у боях з московськими окупантами поблизу населеного пункту Берестове Донецької області загинув Роман Харчук з села Моквин Березнівської громади. На момент загибелі Роману було 36-років.

Захищаючи незалежність та територіальну цілісність України, загинув Роман Дем‘янович. Він був уродженцем села Варковичі Дубенської громади.

Також сьогодні стало відомо про загибель на фронті військового з Рівненщини Олександра Ковальчука. Він був жителем Острозької громади. Герой загинув поблизу населеного пункту Берестове Донецької області.

Від ворожого обстрілу, виконуючи бойове завдання біля села Берестове на Донеччині, 23 липня загинув 27-річний головний сержант Віталій Лазарець із Вараша.

Читайте також