Ще один крок до незалежності: Тіна Кароль підтримала заборону російської музики в Україні

Ще один крок до незалежності: Тіна Кароль підтримала заборону російської музики в Україні

Співачка Тіна Кароль висловилася на підтримку закону, який забороняє використання російської музики у медіа та прослуховування російських пісень у громадських місцях. Артистка вважає, що заборона російської культури, зокрема музики в Україні, – це необхідна річ.

В ефірі національного телемарафону Тіна Кароль зазначила:

Я вітаю музикантів та український народ, що ми крок за кроком стаємо незалежними. Дуже важливо тримати лише наш лад, який цікавий лише нам.

Співачка також зазначила, що зараз необхідно навести лад у благодійних концертах на підтримку України, які зараз відбуваються у світі. За її словами, на багатьох таких концертах лунають саме російські пісні і у західної публіки виникає питання: "То ви воюєте чи співаєте російською на своїх благодійних концертах?".

Тіна Кароль зазначає, що таке обмеження російської музики "загасить пилюку" артистів, які будували кар'єру в російській федерації, а зараз лукаво повертаються на Батьківщину. Співачка зазначає:

Це дозволить розвивати молодь, надати їм шанс звучати, адже сьогодні вони мають один майданчик – Інтернет. Також ми загартуємо нову історію України таким складним хворобливим шляхом. Але давайте писати цю нову історію без рашистів.

Нагадаємо, що 19 червня Верховна Рада України підтримала закон, який забороняє імпорт та розповсюдження музики , книг та іншої видавничої продукції з Росії, Білорусі та окупованих територій України. Заборона на російську музику не стосуватиметься тих виконавців з Росії, які засуджують вторгнення в Україну. Для цього у РНБО буде створено та оновлено спеціальний перелік виконавців.

Джерело: Україна 24

Читайте також