Щастя їхнє було таким коротким

Щастя їхнє було таким коротким

У селі Уїздці колишнього Здолбунівського району поховали родину – 37-річну Вікторію та 34-річного Андрія Герасимчуків, а також їхнього маленького синочка Тараса.

Подружжя з півторамісячним немовлям загинуло в автопригоді неподалік Рівного. Хлопчик був на руках у мами, яка сиділа на передньому пасажирському сидінні. Під час удару Тарасик вилетів із автомобіля. На місці трагедії загинув і тато малюка. Маму намагались врятувати медики. Але її травми були несумісними з життям.

Трагедія сталась у поминальну неділю поблизу села Колоденка, що під Рівним. Родина Герасимчуків поверталась автомобілем Аudi А4 з кладовища, де відвідувала могили рідних. За попередньою інформацією поліції, саме водій Аudi А4 вирішив здійснити обгін і виїхав на зустрічну смугу. Там легковик і зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinter. Удар був таким сильним, що була розбита вся передня частина Аudi А4.

Ще до приїзду рятувальників інші водії, які зупинились на автотрасі, викликали “швидку” та витягли жінку з потрощеного легковика. Вікторія померла на операційному столі, так і не дізнавшись, що її рідних вже немає серед живих.

Щоб витягти тіло Андрія, рятувальники розрізали потрощене авто. Тим часом медики боролись за життя іншого водія – 30-річного мешканця із Закарпаття. Його госпіталізували до лікарні. Він притомний, втім, обставин автопригоди добре не пам’ятає.

- Пацієнт у тяжкому стані. В нього - перелом стегна та надколінника, забій легень. Він сказав, що йому дуже важко, і він в такому стані не хоче спілкуватись із журналістами, - розповів лікар-травматолог Рівненської міської лікарні Олександр Пилипчук.

У подружжя залишився син-підліток Максим від першого шлюбу Вікторії. Хлопець мав їхати з батьками, але в останній момент його не взяли.

- Поки невідомо, з ким буде жити Максим. За він перебуває у бабусі, у мами Андрія. Кажуть, що з Росії повинна була приїхати двоюрідна сестра Віки. А з батьком Максима Віка давно розлучилася і не спілкувалася, – розповіла одна зі знайомих сім'ї. - У Вікторії доля була нелегкою. Вона поховала рідного брата, батька. А минулого року не стало її мами, вона довго і тяжко хворіла. Фактично, близьких родичів у неї і не залишилося. У Андрія теж нещодавно помер батько, залишилися мама і молодший брат.

Зі своїм другим чоловіком Андрієм Вікторія познайомилася кілька років тому на роботі. Вони обидва працювали в "Моторвагонному депо Здолбунів". Вікторія була економісткою, а Андрій – помічником машиніста. Трохи пізніше Андрій перевівся в "Локомотивне депо Здолбунів". Два роки тому вони одружилися й жили в квартирі Віки в Рівному.

- Вони дуже хотіли мати спільну дитину. Нарешті Бог подарував їм маленького синочка Тарасика. Хлопчик народився 16 березня. І Віка, і Андрій були на сьомому небі. Але, на жаль, щастя їхнє було таким коротким..." – згадує знайома Андрія Анастасія.

Читайте також