Серіал «Футболіст» матиме продовження

Серіал «Футболіст» матиме продовження

Відомий блогер і футболіст НК «Верес» (Рівне) Дмитро Поворознюк продовжить зйомки другого сезону серіалу «Футболіст».

Багатосерійний фільм «Футболіст» з’явився в мережі 2020 року. Він розповідав про «закулісне» життя рівненського «Вереса». Як повідомив Дмитро Поворознюк у своєму інстаграмі, «Футболіст» матиме продовження.

«Ми вирішили продовжити історію з «Вересом» до кінця сезону. Це дуже непросте рішення, на яке вплинули 6 факторів:
1. Історична можливість вийти з «Вересом» в УПЛ і показати вам цей шлях.
2. Можливість і бажання пришвидшити багато інфраструктурних і соціальних процесів у рідному місті Рівне разом з клубом.
3. Коментарі, повідомлення, розмови з підписниками, друзями та знайомими, з яких 90% були за продовження цієї шаленої історії.
4. Карантинна ситуація в світі. Багато проєктів довелося перенести, з клубами і футболістами досить складно домовлятися про зйомки зараз. У серіалі «Футболіст» можна знімати все зсередини і думати в першу чергу про креатив і творчість, а не про організацію і домовленості.
5. Високі цифри переглядів першого сезону серіалу «Футболіст». 250 тисяч у середньому на один випуск — дуже хороший показник для українського ютубу. За це я дякую вам всім — без активності аудиторії це неможливо було зробити.
6. Мене підтримала сім’я та дружина. Вони залишаються в Бучі і найближчі 5 місяців ми будемо на відстані.
Що хочеться зробити до завершення сезону: вийти з «Вересом» до УПЛ; пришвидшити будівництво стадіону в Рівному і зробити так, щоб «Верес» грав на ньому в наступному сезоні; зробити «Верес» маяком для міста та регіону, який може об’єднувати людей, бізнес та владу і створювати соціальні та інфраструктурні речі; щоб «Верес» був у топ-5 клубів України за кількістю аудиторії на своїх медіа ресурсах; забити гол у матчі».

Перша серія нового сезону «Футболіста» вийде наприкінці січня або на початку лютого.

Читайте також