Рятувальники Рівненщини визволяли із снігових заметів не тільки транспорт, а й людей

Рятувальники Рівненщини визволяли із снігових заметів не тільки транспорт, а й людей

Через значне погіршення погодних умов рятувальники Рівненщини працювали на повну. Вивільнили зі снігових заметів 63 транспортних засобів, які потрапили через негоду у складну ситуацію та допомогли 96 громадянам!

Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Рівненській області.

За минулу добу рятувальники Рівненщини За минулу добу 08 лютого станом на 08:00 09 лютого рятувальники Рівненщини 11 разів виїжджали на надання допомоги водіям вантажних та легкових автомобілів, які опинилися у кюветах або заблокували рух на слизькому автошляху”, - кажуть у ДСНС.

Рятувальники надавали допомогу в основному в місті Рівне та на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів й дорогах місцевого значення.

Загалом співробітники вивільнили із снігових заметів 63 транспортних засобів, з них: 53 вантажних автомобілів, 4 легкових автівки, 3 тролейбуси, 2 карети швидкої медичної допомоги, 1 пасажирський автобус, а також надали допомогу 96 громадянам.

Для проведення аварійно-рятувальних робіт було залучено 13 одиниць пожежно-рятувальної техніки та задіяні 25 співробітників міських та районних підрозділів  ДСНС.

Читайте також