Рівняни хочуть купувати продукти з тротуарів?

Рівняни хочуть купувати продукти з тротуарів?

Електронну петицію про заборону торгівлі на тротуарах і дорогах, прилеглих до центрального ринку, підтримало тільки 64 рівнян.

Рівнянин Владислав Козоріз ще 21 лютого зареєстрував на сайті міськради Рівного електронну петицію про те, щоб заборонити торгівлю на вулицях Полуботка, Сагайдчаного, Замковій, Пересопницькій, Шевченка, Базарній. Через 9 днів завершується термін збору підписів під цією петицією. Але на сьогодні є лише 94 підписи з 250, які необхідні для того, щоб влада розглянула петицію.

Автор петиції пояснює, чому він пропонує заборонити торгівлю на тротуарах:

- Суть петиції - надати доступ безпечно і комфортного пересуватись містом пішохідними доріжками і створення велодоріжок. Спокій проживання людей в будинках нап вулицях Гетьмана Полуботка, Гетьмана Сагайдачного, Замковій, Пересопницькій, Шевченка, Базарній. Влада міста Рівного на 3 місяці до 21 травня 2021 року продовжила торгівлю на тротуарах, що створює небезпеку для людей, бо немає навіть як пройти людям, проїхати пожежникам - скрізь торгують. Вимагаю заборонити торгівлю на цих вулицях. Мають бути спеціальні місця для торгівлі і місця для пішоходів. Тому, що центр міста перетворений на суцільний базар і смітник.

Читайте також