Річард Гір передав на аукціон унікальну автівку, щоб допомогти українцям

Річард Гір передав на аукціон унікальну автівку, щоб допомогти українцям

Голлівудська зірка Річард Гір — не тільки талановитий актор, а й пристрасний громадський діяч і благодійник. Він активно виступає проти насилля і війн, тож і війну в Україні не міг оминути увагою.

Голлівудська зірка Річард Гір — не тільки талановитий актор, а й пристрасний громадський діяч і благодійник. Він активно виступає проти насилля і війн, тож і війну в Україні не міг оминути увагою. Гір виставив на аукціон унікальну автівку зі своєї колекції — кошти від її продажу будуть рівномірно розподілені між World Central Kitchen та Open Arms Ukraine, благодійними фондами, які допомагають тим, хто постраждав від війни в Україні.

Цінний лот з’явився на платформі Bring a Trailer. Чорний кабріолет Jaguar XK8 1999 року випуску із салоном з перлинної шкіри зберігався в автопарку Річарда Гіра у Нью-Йорку.  Автомобіль має м’який відкидний верх, 17-дюймові легкосплавні диски, сидіння з підігрівом з електрорегулюванням, автоматичний клімат-контроль і стереосистему Pioneer. Цей XK8 має пробіг 30 тис. миль.

річард гір підтримав українців благодійність машина авторічард гір підтримав українців благодійність машина авторічард гір підтримав українців благодійність машина авто

Читайте також