Рекрутинг замість призову: на військові вакансії до ТрО Рівненщини подали 40 анкет

Рекрутинг замість призову: на військові вакансії до ТрО Рівненщини подали 40 анкет

Через рекрутингові платформи від початку роботи проєкту до лютого цього року 40 осіб подали заявки на військові вакансії до 104 бригади ТрО Рівненщини. Серед них — 15 кандидатів підписали контракт та вступили на службу, повідомляє пресслужба РОДА.

У листопаді 2023 року Міноборони розпочали проєкт з рекрутингу до Збройних сил України. До співпраці в межах проєкту залучили чотири онлайнових платформи з пошуку роботи: Lobby X, Work.ua, Robota.ua та OLX.ua. Рекрутингові компанії розміщують оголошення безкоштовно. Через платформи людина може обрати конкретний підрозділ на визначеній посаді.

- У переліку фахівців, яких потребують військовики, є багато цивільних професій. Вони розміщують вакансії у своїх базах. Таким чином людина зможе обрати роботу у тому підрозділі, в якому хоче, — повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

В ОВА додали, що наразі 104 бригада ТрО формує екіпаж БпЛА "Крилатий ескадрон". Після навчання пілот має скласти іспити. За їх результатами кандидату присвоять військову спеціальність та мобілізовують.

Аби подати заявку на військову вакансію потрібно звернутись до мобілізаційного відділу бригади Сил ТрО ЗСУ, або відгукнутись на оголошення на сайтах пошуку роботи Rabota.ua, Work.ua, OLX, LobbyX.

Також ви можете зателефонувати в Рекрутинговий центр за номером 0800-505163 (понеділок – субота 8:00 – 19:00).

Читайте також