П’яного пасажира висадили з автобуса у Білій Криниці

П’яного пасажира висадили з автобуса у Білій Криниці

Водій мікроавтобуса, який їхав за маршрутом "Харків-Вроцлав", самотужки заспокоювати п’яного пасажира не став, адже наслідки могли бути не передбачувані. Він натиснув на кнопку, яка має зв’язок з поліцією.

Автобус якраз проїжджав поблизу Рівного і зупинився на автозаправній станції у селі Біла Криниця. Туди і виїхав наряд групи реагування поліції охорони. За чотири хвилини працівники УПО прибули на місце події.

Працівники поліції Рівненщини відразу помітили агресивного чоловіка, який був добряче напідпитку. Поводився він неадекватно. Пасажир, 35-річний уродженець Молдови, а нині проживає у Полтаві, їхав до Польщі їхав на роботу.

Пройшовши огляд на стан алкогольного сп’яніння, виявилося, що показник значно перевищує допустиму норму - 2,7 проміле. Його висадили з автобуса.

За цим фактом склали адміністративний протокол. Поява у громадських місцях у п’яному вигляді тягне за собою попередження або - штраф від одного до п’яти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, повідомляє пресслужба управління поліції охорони в Рівненській області

Читайте також