Привітання з Новим роком 2022 Тигра: новорічні вітання українською

Привітання з Новим роком 2022 Тигра: новорічні вітання українською

Найкращі привітання з Новим роком 2022 українською мовою – у нашій добірці. Зібрали для вас красиві поздоровлення у віршах, смс та прозі, а також гарні картинки. Шукайте найкрутіше вітання на Новий рік Тигра!

Новий рік 2022 – веселе свято, яке неможливо уявити без красивої ялинки, яскравих вогників, святкового столу, новорічної музики та, звісно, привітань з наступаючим. Однак зателефонувати всім друзям, рідним та колегам під час бою курантів не вдасться, тому щоб нікого не оминути увагою – пропонуємо вам надіслати всім гарні вітання та побажати щасливого Нового року за допомогою смс чи месенджерів. Підготували для вас найкращі новорічні поздоровлення на українській мові.

Привітання з Новим роком 2022 у віршах

***

З Новим роком вітаю!
І в рік Тигра я бажаю
І здоров'я, і достатку,
І у всіх справах порядку!

***

Новий рік вже близько!
Тигр, як ласкава кицька
М'яко і легко ступає,
Багато щастя обіцяє
Для тебе та всіх близьких
Щодня, без вихідних!

***

З роком Тигра всіх вітаю!
Щастя та добра бажаю.
Щоб гроші не кінчались
І всі бажання збувались!

Веселих свят - фото 489788

Веселих свят

***

Тигр в шубці весь смугастий
Обіцяє рік багатий.
Нехай тигреня не гарчить,
Цілий рік тобі мурчить!

***

Цілий рік до нас Тигр йшов,
Нарешті ось дійшов...
З чим ми Вас і вітаємо,
Року, найкращого бажаємо!

Короткі СМС вітання на Новий рік Тигра

***

Вітаю з Новим 2022! Нехай тигр подарує кожному спокій, комфорт, добробут та затишок. Бажаю не хворіти у новому році та досягати нових вершин!

***

З Новим роком Тигра! На своїх м'яких лапках до нас прийшов цей рік, нехай він подарує Вам всю сміливість, спритність та швидкість цієї тварини!

***

З Новим 2022 роком! Ідіть по життю впевнено, стрімко, із впевненою хваткою тигра! Бажаю, щоб цей рік склався лише зі смуг щастя, добробуту, везіння та гарного настрою!

З наступаючим роком Тигра - фото 489795

З наступаючим роком Тигра

***

Хочу привітати із Новим роком, Роком Тигра! Щоб цей рік приніс у ваше життя безліч сліпучих вражень, чудових звершень та функціональних подій.

***

З Новим 2022 роком! Бажаю, щоб найбезстрашніші задуми виконалися і принесли масу надзвичайних емоцій. Бажаю взяти від символу року відвагу, хоробрість, красу та грацію. І щоби тигр захищав, оберігав, укривав у вас від усіх проблем.

Новорічні побажання в прозі

***

Вітаю з Новим роком, з роком нових перемог, прагнень та удач, з роком Тигра! Бажаю неймовірної енергії та невтомної сміливості. Бажаю тигрячої грації та величі. Бажаю справжнього щастя та високого фінансового достатку. Бажаю відмінного здоров'я та найщирішого кохання!

***

Тигр один із таких представників дикої природи, на якого хочеться бути схожим у всьому. Нехай всесвіт і східний календар подарують Вам прекрасний рік, який буде наповнений новими емоціями, і навіть якщо на шляху зустрічатимуться перешкоди, ми впевнені, що Ви їх обов'язково подолаєте з честю та гідністю. З роком тигра, з новим роком!

***

Нехай рік Тигра подарує найкращі спогади та яскраві емоції, принесе удачу, допоможе з успіхом зробити давно задумане. Нехай він стане одним із найщасливіших у твоєму житті. Бажаю, щоб добрий і мудрий тигр постійно захищав тебе від смутку та будь-яких негараздів.

***

З Новим 2022 роком вітаю! Вже залишилися лічені дні й тигр вступить у свої законні права. Бажаю, щоб у новому році виповнилися всі найзаповітніші бажання, наступний рік принесе багато світла та чарівництва.

святкова відкритка - фото 489796

святкова відкритка

***

Святкове побажання другу прозою

Друже, тигр сильний, потужний та сміливий. Він уміє добувати м'ясо там, де його важко знайти та зловити. У новому році бажаю Вам бути здобувачем, а не здобиччю. Бажаю досягати успіху навіть у нерозв'язних ситуаціях, носити яскравий одяг і залишатися таким же мужнім, хоробрим і водночас добрим. Зі святом!

 

Читайте також