Пожежа у Косівській лікарні: троє хворих загинули, ще трьох — врятували

Пожежа у Косівській лікарні: троє хворих загинули, ще трьох — врятували

Вчора, 28 грудня, о 21:22 у м. Косів трапилась пожежа у реанімаційному відділенні на першому поверсі в чотирьохповерховій будівлі міської лікарні.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Пожежа спалахнула у палаті реанімаційного відділення, де перебували 7 хворих. До прибуття рятувальників персонал евакуював 12 хворих. Рятувальники врятували 3 хворих з сусідньої палати. На місці пожежі виявлено тіла 2 загиблих осіб (жінки, 1945 р.н. та чоловіка 1942 р.н.). За інформацією медичного персоналу в анатомічному відділенні лікарні знаходяться ще тіла 2 осіб, причина смерті яких встановлюється.  На пожежі отримали опіки 4 працівники лікарні.

«Четверо людей загинули. За попередньою інформацією, одна людина померла від коронавірусу, ще троє – унаслідок пожежі. Ще троє людей постраждали і їх направили Івано-Франківської обласної лікарні», – повідомила голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Світлана Онищук.

Зазначається, що пожежа почалася близько 21:22. До місця виклику негайно було направлено пожежно-рятувальні підрозділи. На момент прибуття рятувальників площа пожежі орієнтовно складала 55 м.кв. О 21:42 пожежу було локалізовано, а о 22:00 – ліквідовано. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте також