Понад 1,5 кг психотропів знайшли у квартирі 20-річного рівнянина

Понад 1,5 кг психотропів знайшли у квартирі 20-річного рівнянина

У Рівному правоохоронці під час обшуку у квартирі 20-річного чоловіка знайшли понад 1,5 кг психотропних речовин "альфа PVP" на майже два мільйони гривень. Його підозрюють у повторному збуті наркотиків.

Кіберполіцейські 25 жовтня зупинили 20-річного чоловіка на вулиці Дубенській. Вони знайшли в телефоні рівнянина фотографії так званих точок, з трьох яких правоохоронці вилучили психотропи.

- Під час невідкладного обшуку за місцем проживання слідчі виявили понад півтора кілограма особливо небезпечної психотропної речовини "альфа PVP, частина яких була розфасована у закладки. Раніше рівнянин потрапляв в поле зору поліції за збут наркотиків, — повідомила пресофіцерка поліції в Рівненській області Юлія Дуднік.

Правоохоронці вилучили у підозрюваного електронні ваги, мобільний телефон та три банки із галюциногенними грибами. Вартість цих препаратів — майже два мільйони гривень.

20-річного рівнянина затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому оголосили підозру за фактом незаконного виробництва, придбання, зберігання та збуту наркотиків, вчиненому повторно. Чоловіку загрожує позбавленням волі від шести до десяти років з конфіскацією майна.

У поліції додали, що за результатами експертиз правову кваліфікацію можуть змінити на зберігання психотропних речовин в особливо великих розмірах.

Читайте також