Помстився дружині: спалив хату

Помстився дружині: спалив хату

Будинок на вулиці Дорошенка у Рівному спалахнув серед білого дня. Стовп чорного диму було видно у різних куточках міста. Налякані сусіди викликали рятувальників.

На місце відразу прибули пожежники. Із палаючого будинку вивели на подвір’я 57-річного господаря, якому відразу надали медичну допомогу.

Полум’я загасили, втім вогнем було пошкоджено оздоблення стін та перекриття. Знищено речі домашнього вжитку та покриття житлового будинку. Не пощастило й сусідам: було пошкоджено дві квартири, а також вікна у багатоповерхвці, розташованої поруч.

Як пізніше з’ясувалося, будинок підпалив господар. Після чергової сварки зі своєю дружиною він вирішив їй помститись і підпалити частину будинку, в якому разом проживали. Чоловік, зокрема, напхав у металеву банку поролону, облив його клеєм та підпалив спершу бляшанку, а потім і стіни будинку. А сам зайшов всередину житла, звідки його пізніше вивели рятувальники.

Чоловіка затримали. Тривають слідчі дії, вирішують питання призначення експертиз, в тому числі і психолого-психіатричної.

Читайте також