Подружня пара вигадала незвичайну асоціацію, щоб не забути про річницю

Подружня пара вигадала незвичайну асоціацію, щоб не забути про річницю

Сімейна пара не відзначає ювілей за фактичною календарною датою.

Сімейна пара з Нью-Йорка вигадала незвичайну асоціацію, щоб не забути про річницю весілля. Подружжя у шлюбі вже 5 років.

У жовтні 2016 року хлопець зробив пропозицію руки та серця своїй коханій на безлюдному пляжі в Аргентині. Через півтора місяці пара одружилася у Чорну п'ятницю.

Молодята планували зіграти весілля на пляжі в Південній Америці. Проте їхні плани було зруйновано, мати нареченого захворіла і до того ж у них закінчувалася робоча віза. Тому пара вирішила затишно посидіти з батьками у Нью-Йорку та відсвяткувати День подяки, а наступного дня відзначити весілля.

Чоловік із жінкою думали, що на їхнє свято прийде мало людей, бо усі ще відзначали свято з сім'ями та готувалися до Чорної п'ятниці, але все вийшло навпаки. На весілля прийшло багато гостей, а ті, хто не встиг отримати туристичну візу, могли розділити це свято через пряму трансляцію у Facebook.

Подружжя завжди забувало про річницю весілля до того моменту, поки не придумали цікаву асоціацію. Їхній ювілей припадає на 25 листопада, але вони ніколи не відзначають цього дня. Вони придумали, що відзначатимуть день весілля щороку у Чорну п'ятницю, всупереч числу у календарі. Чоловік та дружина перетворили цей день на хорошу традицію. До того ж, забути про святкування Чорної п'ятниці складно.

Джерело: Insider

Читайте також