Офіційно представлено MIUI 13, фанати вражені дизайном

Офіційно представлено MIUI 13, фанати вражені дизайном

Xiaomi представила довгоочікувану фірмову оболонку MIUI 13, яка не тільки зустріне перших власників нових моделей Xiaomi 12 прямо з коробки, але й незабаром прибуде на багато попередніх моделей. Основний упор у ній зроблено підвищення стабільності і швидкості роботи. Останнє особливо стосується 23 стандартних додатків, над якими була проведена велика робота з оптимізації.

Другим важливим аспектом MIUI 13 є гнучкі можливості кастомізації інтерфейсу та колірної палітри оболонки. Виробником підготовлені нові анімовані шпалери, створені мікроскопною зйомкою кристалів, що ростуть у поляризованому світлі. Також перероблені анімації, фірмовий шрифт MiSans та безліч віджетів, також готових до гнучкого настроювання. Для зручності роботи передбачена функція швидкої “відправки” додатків зі смартфона на один із підключених пристроїв, будь то планшет або телевізор:

Також були представлені орієнтовані на розумні монітори MIUI Home, а також MIUI 13 Pad, адаптовані під великі планшетні екрани і підтримують інтуїтивні жести для створення екранних вікон потрібного розміру шляхом простого перетягування за кут. Розгортання MIUI 13 на попередніх пристроях розпочнеться через чотири тижні.

Читайте також