Нікітюк показала образ з нічних зйомок: фото у ботфортах і подовженому жакеті

Нікітюк показала образ з нічних зйомок: фото у ботфортах і подовженому жакеті

У вересні Леся Нікітюк взялась за нові телепроєкти, тому ледь не кожен день проводить на знімальному майданчику. У кадрі ведуча з'являється навіть вночі. Для нічних зйомок вона обрала сміливий і стильний образ.

Якщо літо Лесі Нікітюк було насичене закордонними відпустками, то вересень – роботою. Вона плідно працює над новим реаліті-шоу про стосунки. Поки зірка не розсекречує деталі проєкту, однак з радістю демонструє образи зі зйомок.

Для "нічної зміни" ведуча обрала одне з найстильніших поєднань цього сезону. На обтислий чорний костюм Леся Нікітюк одягла подовжений жакет світло-сірого кольору. Вбрання оверсайз вона довершила широким чорним поясом з золотистою пряжкою.

Трендовий жакет вона доповнила шкіряними ботфортами на підборах. Взуття було нестандартного кольору – глибокого винного. Так, знаменитість ефектно підкреслили довгі ноги.

Світле волосся Леся Нікітюк вклала рівно, а чубчик – на два боки. У макіяжі вона зробила акцент на пухких губах, які виділила ніжно-рожевою помадою. З аксесуарів на ведучій лише довгі сережки, які не один сезон залишаються в тренді.

Новий look Лесі Нікітюк оцінив навіть модельєр Андре Тан. "Боже, яка модна", – написав іменитий дизайнер. Тоді як інші фоловери ведучої теж не скупились на компліменти:

    "Чому ти завжди така класна"?

    "Час застрахувати вже ті ноги, хоча б на 42 тисячі";

    "Ефектненько";

    "Лесю, яка ж краса";

    "Розкішна, як завжди".

 

 

Джерело: 24tv.ua

Фото: instagram Лесі Нікітюк

Читайте також