Netflix запустив розділ ігор для всіх користувачів: поки що тільки на Android

Netflix запустив розділ ігор для всіх користувачів: поки що тільки на Android

З сьогоднішнього дня всі передплатники матимуть доступ до мобільних ігор Netflix. Платити додатково за них не потрібно, але вони доступні тільки для користувачів Android.

Компанія Netflix, як і обіцяла, запустила розділ із іграми на своїй платформі. Але поки що тільки для користувачів Android. Завантажити ігри можна у Play Market або прямо у додатку.

Де шукати

Якщо увійти до свого профілю Netflix:

  • на мобільному телефоні Android ви побачите спеціальний розділ з іграми, а також вкладку, де можна вибрати будь-яку гру для завантаження.
  • на планшеті Android ви побачите спеціальний розділ з іграми, а також зможете вибирати ігри в меню, що розкривається.

Які ігри

  • Stranger Things: 1984;
  • Stranger Things 3: The Game;
  • Shooting Hoops;
  • Card Blast;
  • Teeter Up.

Вони будуть доступні без підключення до Інтернету. У компанії зазначили, що список ігор поступово доповнюватимуть. Також варто відзначити, що ігри недоступні у дитячих профілях.

«Як і у випадку з нашими серіалами, фільмами та спецпроектами, ми хочемо створювати ігри для будь-якого рівня та для всіх гравців, чи то новачок чи геймер зі стажем. І це лише початок. У найближчі місяці мобільні ігри стануть ще кращими, а розваг буде більше», – розповіли в компанії.

Netflix запустив розділ ігор для всіх користувачів: поки що тільки на Android

Фото: Netflix

Netflix захоплює новий ринок

Рівно місяць тому платформа офіційно почала працювати українською мовою і тепер є доступною з українським доменом Netflix.ua, який перенаправляє на головний сайт Netflix.com/ua. Головна сторінка сайту та описи всіх фільмів повністю українською.
А фільми та серіали доступні не лише з українськими субтитрами, а й з дубляжем, який робить студія «Так треба production»
Крім того, Netflix додав українську службу підтримки. Вона доступна з 15:00 до 23:00.

Влітку практично в усьому світі Netflix запустив власний магазин фірмових речей - Netflix.shop . На сайті можна купити одяг, фігурки, реквізит чи декор із серіалів. Вже сьогодні шанувальники серіалу «Гра в кальмарі» можуть замовити офіційний мерч чи фігурки героїв. На жаль, в Україні магазин офіційно не працює.

Читайте також