Названо 2 способи прискорення Android-смартфону, після першої активації

Названо 2 способи прискорення Android-смартфону, після першої активації

Кожен з нас має свій персональний смартфон, тому що цього потребує сучасний світ. Зйомка відеороликів та фотографій, оплата в магазині, це все про функції, які має мати будь-який сучасний пристрій.

днак деякі не зможуть собі дозволити дорогі смартфони з переліком багатьох новітніх можливостей, і тому вони користуються тим, що мають. У цих недорогих Android -телефонах може не бути деяких функцій, доступних у більш дорогих пристроях. Тому нижче:

Перший спосіб

Для початку необхідно відкрити налаштування пристрою, де необхідно знайти розділ «особливі можливості». Потім, знайдіть пункт «прискорення ігор», активувавши який, натисніть на значок, що на вигляд нагадує своєрідну шестірню (він знаходиться збоку). Тут ми знаходимо прискорення процесора та включаємо пріоритет швидкості. Після чого Ви повинні вибрати потрібні ігри, які встановлені на вашому смартфоні, та додати їх, натиснувши на плюсок біля відповідної гри.

Другий спосіб

У налаштуваннях, які ви вже відкрили, потрібно знайти розділ для розробника. Якщо він відсутній, ви повинні знайти підрозділ, який називається «про телефон» і натиснути на нього. Там ви побачите пункт "версія складання" (тоді необхідно тиснути на нього дуже багато разів).

Так ви активували режим для розробника. Там ви маєте знайти підпункт «Параметри графічного драйвера». Після чого, вибираєте необхідні програми та програми, які повинні працювати набагато швидше.

Читайте також