На Рівненщині викрили понад 30 нелегальних АЗС

На Рівненщині викрили понад 30 нелегальних АЗС

Торік правоохоронці та працівники контролюючих органів припинили діяльність 33 підпільних АЗС на Рівненщині, вилучили понад 913 тонн паливно-мастильних матеріалів, загальною вартістю понад 26,5 млн грн та обладнання для їх розливу орієнтовною вартістю 4,1 млн грн.

Таку інформацію озвучив перший заступник керівника обласної прокуратури Віталій Козлов, повідомили у Рівненській обласній прокуратурі.

 «Сьогодні в нашій області роздрібну торгівлю пальним здійснюють 62 суб’єкти господарювання, яким видано 215 ліцензій. І усі ці підприємці останнім часом також потерпають від конкурентів-нелегалів» - зазначив Віталій Козлов.

Завдяки спільним зусиллям та скоординованим діям правоохоронних та контролюючих органів, торік вдалось ліквідувати кілька протиправних каналів надходження пального до нелегальних автозаправних станцій.

Серед них і діяльність, налагоджена працівниками Регіональної філії «Львівська залізниця» АТ «Укразалізниця», які у складі організованих груп зливали та привласнювали пальне з локомотивів та продавали за його за цінами нижче ринкових.

Читайте також