На Рівненщині поліція розшукує підозрюваного у вбивстві чоловіка

На Рівненщині поліція розшукує підозрюваного у вбивстві чоловіка

Поліція Рівненщини розшукує 54-річного Ярослава Полюховича (на фото), мешканця Зарічного, якого підозрюють у вбивстві 35-річного Анатолія Полюховича із села Серники.

Нагадаємо, що вбивство трапилося 30 червня біля озера Білого поблизу села Вовчиці, Вараського району. Дружина покійного Наталія Полюхович розповідає, що того дня разом із сім’єю приїхали на озеро відпочити. Каже, що ще за кілька годин, до стрілянини її чоловік мав із стрільцем певну розмову.

Наталія розповідає, що агресивного незнайомця вона особисто не знала. Із ним був знайомий її чоловік. Після неприємного діалогу сім'я Полюховичів продовжила свій відпочинок. А вже через дві години кривдник повернувся до водойми знову. Втім, цього разу зі зброєю.

Тоді, за її словами, на очах у їхнього 6-річного сина та купи людей 54-річний зловмисник здійснив кілька пострілів у бік її чоловіка. Жінка загиблого наголошує, що конфлікту між чоловіками у день вбивства не було.

Батько загиблого Андрій Полюхович каже, що 54-річний кривдник колись вже погрожував його сину зброєю. Це було майже десять років тому. За словами Андрія Полюховича: вбивця його сина завжди славився агресивною поведінкою та участю у різних сутичках.

Про покійного Анатолія Полюховича жителі села Серники відгукуються позитивно. А ось про його стрільця говорять неохоче та з острахом. Все тому, що його досі не затримали. Кажуть, що 54-річний Ярослав добре орієнтується на цій місцевості. Підозрюють, що він може ховатися десь у місцевих лісах.

Читайте також