На Хмельниччині засудили чоловіка, який «виховував» дітей розпеченою коцюбою

На Хмельниччині засудили чоловіка, який «виховував» дітей розпеченою коцюбою

38-річного мешканця Кам’янець-Подільського району суд визнав винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 127 (Катування).Найближчі 4 роки він проведе в ув’язненні

Нагадаємо, у травні цього року про виявлення слідів побоїв та сильних опіків на тілі дітей до поліції повідомила працівниця селищної ради.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група та працівники ювенальної превенції поліції. Прибувши на місце події, правоохоронці з’ясували, що 38-річний чоловік розпеченою коцюбою побив свого 8-річного сина на 6-річну доньку.

Як з’ясувалося, співмешканка, яка не є біологічною матір’ю побитих дітей, поскаржилася, що вони не слухаються. Щоб їх вгамувати, батько взяв коцюбу, розігрів її у печі та відлупцював дітей. У результаті такого «виховного» процесу діти отримали опіки сідниць, ніг та спини.

Після цього їх одразу ж було вилучено з сім’ї і поміщено під нагляд органів опіки та піклування. Наразі вирішується питання про позбавлення чоловіка батьківських прав.

Слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції завершили досудове розслідування і передали матеріали до суду.

Нещодавно Дунаєвецький районний суд визнав підсудного винним у катуванні та визначив йому покарання у вигляді 4 років ув’язнення.

Читайте також