На фронт -  бензогенератор, прилади нічного бачення та дрова

На фронт - бензогенератор, прилади нічного бачення та дрова

Громади Рівненщини продовжують підтримувати ЗСУ. Зокрема Березівська громада Сарненського району відправила дрова на фронт.

- З настанням холодів є такий запит від військовиків. Тож працівники сільради нарубали цілу фуру дров й доставили за місцем призначення, - кажуть у громаді

Бензогенератор для ЗСУ купили працівники селищної ради Рокитнівської громади Сарненського району. Його придбали за щомісячні внески для ЗСУ.

Монокуляр нічного бачення Pulsar Axion 2 XQ35 отримали військові від Костопільської міської ради. Громада систематично реагує на звернення від ЗСУ.

- У кожній частині, якій ми передаємо допомогу, служать жителі Костопільської громади. Приємно, що нашу підтримку справді відчувають, адже від воїнів вже не вперше надходять подяки, - розповідає в.о. міського голови Давид Дідух.

Лопати, сокири та кирки для підрозділу Нацгвардії передали від Сарненської міськради.

- Такі здавалося б звичні речі стають незамінними помічниками нашим хлопцям, щодня допомагаючи облаштовувати та впорядковувати позиції, - кажуть у громаді.

Тим часом Локницька сільська рада закупила та передала військовій частині 60 перископів та п’ять зарядних станцій потужністю 1260 Вт год/1800 Вт.

Читайте також