На Дубенщині викрили чоловіка, який викрав автівку

На Дубенщині викрили чоловіка, який викрав автівку

Учора, 12 квітня із заявою до поліції звернувся 38-річний житель села Велика Городниця. Він розповів, що восьмого квітня знайомий без його відома заволодів транспортним засобом «Volkswagen Golf» та поїхав у невідомому напрямку.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Ввечері восьмого квітня, 38-річний житель Великої Городниці, за місцем проживання розпивав із 35-річним товаришем, жителем села Зоряне, спиртні напої. Потому зморений алкоголем господар заснув, а нетверезий знайомий взяв ключі та викрав автомобіль, припаркований біля будинку, – йдеться в повідомленні поліції.

Втім, доїхати до місця призначення не встиг – через порушення комендантської години та невиконання вимоги зупинки, патрульні  (смт Млинів) наздогнали водія. Результати огляду на стан сп’яніння показали 2,23 проміле. 

Автівку тимчасово помістили на територію відділення поліції для подальшого вилучення на потреби ЗСУ, а на 35-річного чоловіка за статтею 130 КУпАП склали адмінпротокол. Крім того, за фактом невиконання вимоги про зупинку — протокол за статтею 122-2, а оскільки у керманича було відсутнє посвідчення водія і документи — постанову за частиною 1 статті 126 КУпАП.

Досудове розслідування триває. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру в угоні авто.

Читайте також