Медовий місяць Періс Хілтон починається на Бора-Бора в міні-сукні для дайвінгу

Медовий місяць Періс Хілтон починається на Бора-Бора в міні-сукні для дайвінгу

Після грандіозного весілля в Беверлі-Хіллз Періс Хілтон та її чоловік Картер Реум полетіли на першу зупинку свого медового місяця у Французьку Полінезію, на Бора-Бора. Фотографії молода наречена поділилася на своєму Instagram-акаунті в неділю, 21 листопада.

Про це пише видання Madame FIGARO.

Вони сказали так, у четвер, 12 листопада в Беверлі-Хіллз, під час церемонії в маєтку Баррона Хілтона , покійного дідуся нареченої. Потім Періс Хілтон і бізнесмен Картер Реум взяли свої валізи, щоб залишити їх у Французькій Полінезії, на Бора-Бора, відправній точці їхнього медового місяця навколо світу. Спадкоємиця скористалася можливістю поділитися на своєму Instagram-акаунті в неділю, 21 листопада, серією фотографій, увічнених під час цього проходу на райському острові з чоловіком.

Ми бачимо там двох молодят, які гріються в бірюзовій воді Бора-Бора. «Перша зупинка в нашій навколосвітній подорожі медового місяця… Бора-Бора. Плавайте в океанах південної частини Тихого океану з моєю любов’ю», – йдеться в дописі американської зірки в Instagram. Ведуча "Готуємо з Парижем", яка позує на човні, змінила чотири весільні сукні на чорну міні-сукню для дайвінгу. Картер Реум також у чорному комбінезоні.

Двоє закоханих вміли плавати за допомогою скатів. Періс Хілтон несподівано додала нотку гламуру до свого вбрання з лайкри за допомогою багатошарових намиста та прикрас, її очі прикривала пара сонцезахисних окулярів. До пари приєдналися члени сім'ї нареченої: її батьки Рік і Кеті Хілтон, два її брати Конрад і Баррон, останній приїхав зі своєю дружиною Тессою.

Пост був підписаний декількома хештегами «#ParisAroundTheWorld #MyDreamHoneymoon #ParisInLove» (Париж навколо світу, медовий місяць моєї мрії, закоханий Париж, французькою) , які доводять, що цей відпочинок — лише початок довгої подорожі для двох молодят. .

Читайте також