Медики виборюють життя сім`ї з дитиною: подробиці ДТП з автобусом на Чернігівщині (фото)

Медики виборюють життя сім`ї з дитиною: подробиці ДТП з автобусом на Чернігівщині (фото)

Найбільше постраждала 10-річна дівчинка, а водіям не могли надати допомогу через те, що їх затиснуло у викрученому транспорті.

Стали відомі подробиці резонансної аварії у Чернігівській області , коли у неділю, 9 січня, поблизу села Городище Ніжинського району о 21:26 вечора зіткнулися позашляховик Toyota RAV4 та мікроавтобус Renault. В результаті постраждало багато пасажирів, а водіїв затиснуло в понівечених машинах.

Як розповіли в облуправлінні ДСНС, без рятувальників медики просто не могли надати першу допомогу, оскільки люди були замкнені в машинах. На місце вирушило 9 спеців та три одиниці техніки: завдяки гідравлічному спецінструменту вдалося деблокувати обох водіїв. Крім них, постраждали ще 9 пасажирів, серед яких — 10-річна дитина. З різними травмами всіх доправили до лікарень Бахмача та Ніжина.

Згідно з попередньою інформацією, найбільше постраждала 10-річна пасажирка позашляховика, яку в критичному стані госпіталізували до лікарні. В авто також були її батьки, у яких діагностували складні переломи та серйозні травми. За життя постраждалих борються медики.

На момент виходу новини правоохоронці встановлюють всі обставини аварії та можливого винуватця

Читайте також